Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
31/03/2019 19:29 - Jumping

Pieter Devos wint de CSI2* GP van Bonheiden!

Gisterenavond toonde Pieter Devos op de Springtour van Bonheiden al dat hij vorm was met de 10-jarige merrie Jade Vd Bisschop (Ogano Sitte). Toen was het de Ier David Simpson die nog roet in het eten wist te gooien en Devos van de overwinning wist te houden. Vanmiddag in de afsluitende CSI2* GP was het dan toch raak voor Devos en het fokproduct van Tom De Craene. In een barrage waarvoor zich 15 combinaties wisten te plaatsen kwam het duo als voorlaatste in de ring en wist het alles en iedereen achter zich te houden na foutloze rit in 35.90 seconden.

 

Gregory Wathelet, die voor aanvang van deze GP nog de finalerubriek voor de 7-jarige paarden wist te winnen, nam na Devos de 2de plaats voor zijn rekening. Hij leek met de 11-jarige merrie Iphigeneia de Muze (Erco Van ’t Roosakker) lange tijd op weg naar de overwinning na een chronotijd van 36.85 seconden, maar moest dus in extremis de duimen leggen tegen Devos. De Ier David Simpson was vandaag goed voor de 3de plaats in het klassement. Hij kwam over de meet in 37.23 seconden en kon daarvoor net als gisterenavond rekenen op de 11-jarige hengst Jenson 55 (Verdi TN).

 

De 4de plaats was voor de Britse ruiter Oliver Tuff. Die zat in het zadel van de 11-jarige Darino B (Verdi TN) en slaagde erin op een chronotijd van 37.42 seconden op het scorebord te zetten. Net als in de 1.30m rubriek van vanmorgen was de 5de plaats voor Lieven Devos. Samen met de 11-jarige Inca’s Big Think (Beaulieu’s Think Big) wisten zij de finishen in 38.74 seconden.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Fabrice Galdini met Jealousy (Lord Z), een 8ste plaats voor Thomas Leemans met Gracchus DM (Wandor Van De Mispelaere), een 10de plaats voor Kelly Vandousselaere met Just Energie (Nabab de Rêve), een 13de plaats voor Jens Vandenberk met Esprit (Sir Scandic) en een 16de plaats voor Belgisch Kampioen Young Riders GillesThomas met Calleryama (Casall).

 

TAGS   |   DAVID SIMPSON   |   GREGORY WATHELET   |   LIEVEN DEVOS   |   PIETER DEVOS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions