Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
31/03/2019 18:19 - Jumping

CSI2* Oliva: Daigneux 7de in Rankingproef!

De CSI2* GP werd dan gisteren al wel gesprongen, toch stond er vandaag op de Mediterranean Equetrian Tour in het Spaanse Oliva Nova nog een 1.45m hoge Longines Rankingproef op de agenda. Fabienne Daigneux-Lange wist daarin opnieuw voor een mooie prestatie te zorgen met haar 11-jarige merrie Urfee des Luthiers (Heartbreaker). Daigneux-Lange wist het in deze 2 fasen special zowel in de 1ste als in de 2de fase foutloos te houden en strandde uiteindelijk op de 7de plaats na een chronotijd van 33.89 seconden.

 

Het was de Nederlander Dennis van de Brink die zijn goed vorm van de laatste dagen bevestigde met een overwinning. Hij rekende op de 9-jarige Aonia Domain (Mylord Carthago) en wist de concurrentie te verschalken nadat zij een finishtijd van 32.67 seconden lieten noteren.

 

Het zilver ging naar Duitsland en daarvoor zorgde Maurice Tebbel met de 12-jarige Camilla PJ (Calme). Zij hadden er 33.02 seconden voor nodig om hun 2de fase af te leggen en wisten zo nipt de Nederlandse amazone Mareille van Geel-Schroder voor te blijven. Die stopte met de 10-jarige Flying Echo (Zento) de klok op 33.17 seconden en werd daarmee dus 3de.

 

Vervolgens gingen we opnieuw naar Duitsland met Alexander Schill en zijn eveneens 10-jarige Cruising 11 (Crawford 5). Schill kruiste de eindmeet in 33.52 seconden en zag zo dus nipt een podiumplaats aan zijn neus voorbijgaan. De Deen Soren Pedersen tenslotte was nog goed voor de 5de plaats. Hij wist met de 9-jarige Tailormade Sandros S Bella (Sandro Boy) te finishen in 33.71 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions