Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
31/03/2019 17:36 - Jumping

CSI2* Kronenb.: Clemens net buiten de top 5

Naast Wilm Vermeir komt deze week ook VLP-Talent van het Jaar Pieter Clemens aan de start in het Hippisch Centrum De Peelbergen in het Nederlandse Kronenberg! De stalruiter van Jos Lansink wist daar vanmorgen in de prijzen te rijden in een 1.35m rubriek voor de CSI2* competitie. Clemens zadelde de 8-jarige merrie Zandara Z (Zandor Z) en strandde net naast een top-5 klassering nadat hij in de 2de fase een tijd van 34.29 seconden op het scorebord wist te zetten.

 

Met veel overtuiging was de winst hier voor de snelle Ier Bertram Allen. Die stuurde zijn 8-jarige Go To Fortuna (Eldorado Van De Zeshoek) naar de meet in 26.86 seconden en wist zo de concurrentie vlot achter zich te houden. Het zilver was voor de Portugees Adir Dias De Abreu. Die klokte met de 10-jarige Velluto Rosso (Valentino 240) af in 29.35 seconden en moest zo duidelijk zijn meerdere erkennen in de Ier. De laatste die zich een podiumplaats wist te veroveren was de Noorse amazone Mia Marlen Jensen. Die kruiste met de 11-jarige Anemone VS (...) de meet in 32.04 seconden en werd zo dus 3de.

 

De Deense ruiter Thomas Sandgaard volgde net na het podium op de 4de plaats. Hij had er met de 12-jarige Noerremoellehoejs Ariel (Bogegardens Apollo) 32.64 seconden voor nodig om zijn omloop tot een goed einde te brengen. De Duitse Annette Bächle sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Zij kwam met de 12-jarige Cortina 191 (Con Air 7) binnen in 33.31 seconden.

 

TAGS   |   ADIR DIAS DE ABREU   |   ALLEN BERTRAM   |   MIA MARLENE JENSEN   |   PIETER CLEMENS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions