Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
31/03/2019 17:06 - Jumping

CSI2* Oliva: Karel Cox 3de in ochtendrubriek

Karel Cox zorgde gisteren al voor de beste Belgische prestatie in de CSI2* GP van Oliva Nova en startte ook deze slotdag van de Mediterranean Equestrian Tour uitstekend! In de Gold 1.40m rubriek mocht hij vanmorgen op het podium plaatsnemen met zijn 8-jarige ruin Lancetti V Zorgvliet (For Joy Van T Zorgvliet). In een tabel A rechtstreeks op tijd wist de gewezen Belgische Kampioen de klok te stoppen op 61.64 seconden en nam daarmee de 3de plaats voor zijn rekening.

 

De overwinning was voor de Zweedse ruiter Alexander Zetterman. Die zat in het zadel van de eveneens 8-jarige Miss Svea (Callahan VDL) en wist een chronotijd van 60.97 seconden op het scorebord te zetten. De Nederlander Dennis van den Brink was dan weer goed voor de 2de plaats. Hij stuurde zijn 10-jarige El Greco (Diarado) naar de meet in 61.50 seconden en nestelde zich daarmee op de 2de plaats.

 

Net na Cox kregen we de Duitser Maximilian Lill. Die snelde met zijn 7-jarige Stakan 4 (Spartacus TN) naar een finishtijd van 65.34 seconden en wist daarmee net zijn landgenoot Sven Fehnl voor te blijven. Die zette met de 13-jarige Fascination 10 (Flashlight 16) de klok stil op 65.68 seconden en sloot daarmee de top 5 van het klassement af.

 

TAGS   |   ALEXANDER ZETTERMAN   |   DENNIS VAN DEN BRINK   |   KAREL COX

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions