Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
31/03/2019 16:52 - Jumping

CSIYH1* Sevilla: Tim Prouvé op het podium!

Bert Prouvé en zijn zonen Simon en Tim zijn dezer dagen nog steeds aan het werk in het Spaanse Sevilla. In de rubriek voor de 6-jarige paarden was het gisteren Tim die zich naar een podiumplaats wist te rijden met de BWP-gefokte Nike Prova (Elvis Ter Putte – F: N.V. Prova-Hof). In een barrage waarvoor zich 6 combinaties wisten te plaatsen kwamen zij foutloos over de meet in 37.78 seconden en legden daarmee beslag op de 3de plaats.

 

De winst was voor de Spanjaard Angel Cerdido Calderon met de Holstein-gefokte Iron Sky (Cesano II). Zij snelden naar een eindtijd van 36.94 seconden en wisten daarmee de concurrentie te verschalken. Ook de Britse Jane Annett wist Prouvé nog voor te blijven. Zij stuurde haar KWPN-gefokte Iwalinde (Zirocco Blue VDL – F: T. Alma) naar de meet in 37.67 seconden en nestelde zich daarmee op de 2de plaats.

 

De andere plaatsen in de top 5 bleven in Spanje met op de 4de plaats Sonsoles Lasaosa Astier. Die kwam met het Iers Sportpaard SVS Airborne (Air Jordan Z – F: Brian Hutchinson) binnen in 40.36 seconden en strandde daarmee net naast het podium. Cerdido Calderon nam met de KWPN-gefokte Idool (Dakar VDL) ook nog de 5de plaats  voor zijn rekening. Hij klokte a in 38.66 seconden, maar sprong daarbij een balk uit de lepels.

 

Bert Prouvé was de 6de barragist. Hij kreeg met de BWP-gefokte Nachito v/d Ketse (Quality Time TN – F: Steven Van Overmeire) 2 springfouten en sloot zo het rijtje af.

 

TAGS   |   ANGEL CERDIDO CALDERON   |   BERT PROUVE   |   JANE ANNETT   |   TIM PROUVé

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions