Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
31/03/2019 10:45 - Jumping

McLain Ward wint de CSI5* GP van Wellington!

Het Winter Equestrian Festival in Wellington zit er zo goed als op! Vandaag staan er nog tal van proeven op het programma, maar de laatste GP werd gisterenavond plaatselijke tijd al afgewerkt. Daarin was het de Amerikaan McLain Ward die de eindlaureaat werd met zijn 13-jarige SBS-gefokte merrie HH Azur (Thunder Van De Zuuthoeve). In een barrage waarvoor zich 8 combinaties wisten te plaatsen kwam het duo over de meet in 37.42 seconden en wist zo de concurrentie op afstand te houden!

 

Ook de andere podiumplaatsen bleven in eigen land en daarvoor zorgden Kent Farrington met de eveneens 13-jarige Gazelle (Kashmir Van Schuttershof) en Lucy Deslauriers met de 14-jarige Hester (Wandor Van De Mispelaere). Farrington wist met het fokproduct van Werner Heuninckx een tijd van 37.83 seconden op het scorebord te zetten terwijl Deslauriers er met het fokproduct van Ivan Van Hoecke 39.25 seconden over deed om de finish te bereiken.

 

Net buiten het podium zagen we de Braziliaanse ruiter Eduardo Menezes, die in het zadel zat van de 14-jarige H5 Quintol (Quintender 2). Zij wisten het ook foutloos te houden en strandden op de 4de plaats na een finishtijd van 39.69 seconden. De Ier David Blake vervolledigde de top van het klassement op de 5de plaats. Hij bracht de 10-jarige Keoki (Catoki) aan de meet in 44.36 seconden.

 

TAGS   |   KENT FARRINGTON   |   LUCY DESLAURIERS   |   MCLAIN WARD

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions