Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/03/2019 22:27 - Jumping

CSIYH1 Bonh.: van Belle 3de in de finale 6j!

Op de internationale jumping van Bonheiden hebben vanmiddag ook de 6-jarige paarden hun finalerubriek gesprongen! Maar liefst 16 van de 44 combinaties wisten in de basisomloop de 0 op het scorebord te houden en zich zo te plaatsen voor de barrage. Een van hen was thuisruiter Mike van Belle en zijn Zangersheide-gefokte hengst Zarco Di Arezzo Z (Zandor Z – F: Arrezzoba). Het duo wist het in de barrage opnieuw foutloos te houden en stopte de klok op 43.10 seconden wat hen een 3de plaats opleverde.

 

De overwinning was echter voor de Britse ruiter Christopher Smith, die vanmorgen ook al 2de werd in de 1.40m ochtendrubriek. Hij stuurde zijn KWPN-gefokte ruin I (Dexter) naar de eindmeet in 39.94 seconden en wist zo als enige de chrono onder de 40 seconden te houden. Ook de Ier David Simpson wist de prestatie van van Belle nog te overtreffen. Hij finishte met de SIES-gefokte Balloon Cruise (Balloon) in 42.00 seconden en nestelde zich daarmee op de 2de plaats.

 

De Fransman Brendan Pennarun nam net na van Belle de 4de plaats voor zijn rekening. Samen met de SF-gefokte Dikkenek du Riol (Miami de Semilly – F: Laura Coste) kwam hij binnen in 43.18 seconden. Dieter Vermeiren, die gisteren nog de 1.40m hoofdrubriek voor zijn rekening wist te nemen, sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij zette met de Zangersheide-gefokte I’M Chouman vh Venushof Z (Indoctro-K Van ’t Kattenheye – F: Erwin Rayen) een tijd van 44.34 seconden op het scorebord.

 

Voor Julie De Pelsmaeker, die gisteren nog wist te winnen, was er nog een 6de plaats met Never Alone Van ’t Heike (Indoctro – F: Karel Boonen), voor Guy Janssens een 8ste plaats met Nostalgie (Emerald Van ’t Ruytershof – F: Jos Scheelen) en voor Ben Schuurmans een 10de plaats met Navaro Van ’t Meerhof (Diamant de Semilly – F: Peter Verhelst).

 

TAGS   |   CHRISTOPHER SMITH   |   DAVID SIMPSON   |   DIETER VERMEIREN   |   MIKE VAN BELLE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions