Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/03/2019 22:11 - Jumping

CSI2* Oliva: Van Minnebruggen in de top 10!

Gelijktijdig met de Gold 1.30m rubriek stond vanmorgen op de Oliva Nova Arena van de Mediterranean Equestrian Tour de Silver GP op het programma! 48 combinaties verschenen er aan de start van deze 1.40m rubriek waarvan er 15 een foutloze omloop lieten noteren en zich zo wisten te plaatsen voor de barrage. Onder hen ook onze landgenoten Thomas van Minnebruggen met de 9-jarie Koshin de Muze (Vigo D’Arsouilles) en Fabienne Daigneux-Lange met de 8-jarige Leon of the Paddocks Z (Levisto). Beiden wisten het in de barrage opnieuw foutloos te houden en werden respectievelijk 10de en 11de na finishtijden van 40.53 seconden en 40.91 seconden.

 

De winst was echter voor de Zwitserse ruiter Edwin Smits. Die zadelde de 11-jarige ruin Tanaro Von Hof (Ladirio Von Hof) en wist alles en iedereen achter zich te laten na een chronotijd van 37.13 seconden. Het zilver ging naar de Britse amazone Chloe Winchester, die rijdt voor de stal van onze landgenoot Karel Cox. Zij stuurde haar 9-jarige Corcon (Corrado I) naar de meet in 38.34 seconden. Ook de Nederlander Remco Been mocht hier mee op het podium plaatsnemen. Hij rekende op de eveneens 9-jarige Fitou Eurocool’s Apple (Lexicon) en wist de klok te stoppen op 38.36 seconden.

 

De andere 2 plaatsen in de top 5 gingen naar Duitsland en daarvoor zorgden Alexander Schill en Sven Fehnl. Schill kwam met de 12-jarige Contutto (Cartani 4) over de meet in 38.37 seconden terwijl Fehnl er met de 9-jarie Celsia (Cassini I) 38.70 seconden voor nodig had om de finish te bereiken.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions