Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/03/2019 21:49 - Jumping

CSIYH1* Bonh.: de Laet wint ook finale 5j!

Nadat onze landgenote Caroline de Laet donderdag haar concours in Bonheiden al startte met winst in de openingsrubriek voor de 5-jarige paarden heeft ze vanmiddag ook de finalerubriek voor de 5-jarige paarden op haar naam weten te schrijven. In een barrage waarvoor zich 5 combinaties wisten te plaatsen en waarin er ook 4 effectief aan de start kwamen klokte ze met haar BWP-gefokte merrie Ola Kala de Regor (Darco – F: Fam Veldeman) af in 42.66 seconden en was zo beduidend sneller dan de concurrentie.

 

Katja Haep was degene die het dichtst in de buurt wist te komen van de Laet. Zij stuurde haar Holstein-gefokte merrie Gucci (Casall – F: Elmar Haep) echter naar de meet in 44.76 seconden en volgde zo al op ruim 2 volle seconden. De 3de die zich een podiumplaats wist te bemachtigen was de Britse Matilda Lanni. Samen met haar KWPN-gefokte Jacpot (Arezzo VDL) wist zij de eindmeet te bereiken in 46.16 seconden.

 

De 4de plaats was voor de Deense amazone Karen Moeller Rohde. Die klokte met haar Deense Warmbloedmerrie Civa Ask (Ci Ci Senjor Ask – F: Bodil Og Bent Sørensen) af in 46.22 seconden en strandde zo vandaag dus net naast het podium. Voor Dayro Arroyave tenslotte was er nog een 5de plaats met de SBS-gefokte Illusion de La Chapelle (Everton de Villee – F: Jordan Debieve). Hij bleef foutloos in de basisomloop, maar kwam niet meer aan de start in de barrage.

 

Voor Brent D’Haese was er nog 7de plaats met de BWP-gefokte Oliver Obolensky (Cornet Obolensky – F: Consult Management Hilton).

 

TAGS   |   CAROLINE DE LAET   |   KATJA HAEP   |   MATILDA LANNI

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions