Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/03/2019 21:35 - Jumping

CSI2* Oliva: Podiumplaats voor de Grande!

West-Vlaming Jean-Christophe de Grande heeft zich vanmorgen opnieuw naar een podiumplaats weten te rijden op de Mediterranean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva Nova! Met de 12-jarige Hecatlon Vh Weidse Hof (Catwalk van de Helle), waarmee hij vorige week nog een rubriek wist te winnen, werd hij in de Gold 1.30m ochtendrubriek 3de nadat hij in de 2de fase een chronotijd van 31.84 seconden op het scorebord wist te zetten.

 

Het was de Oostenrijker Benjamin Saurugg die met de overwinning ging lopen in deze eerste rubriek van de dag. Hij stuurde zijn 10-jarige Brasilia 6 (Contendro I) naar de meet in 31.21 seconden en wist zo de concurrentie te verschalken. Op exact een halve seconde was de 2de plaats dan voor de Zweedse amazone Linn Widmark. Zij kon hiervoor rekenen op de 14-jarige Cougar Q (Camaro M) en wist zo dus de Grande nog net voor te blijven.

 

Saurugg nam naast zijn overwinning ook nog de 4de plaats voor zijn rekening. Ditmaal finishte hij met de 9-jarige Global Attraction (Arpeggio) in 33.66 seconden. Jamal Rahimov tenslotte vervolledigde de top van het klassement op de 5de plaats. Hij klokte met de 14-jarige Mustax Catoki’s Cannon (Catoki) af in 34.40 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions