Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/03/2019 21:18 - Jumping

CSI2* Bonh.: Ochtendwinst voor Verlooy!

Op de springtour van Bonheiden waren het vanmorgen om 08.00u de ruiters en amazones van de CSI2* competitie die de 3de dag mochten openen! In een 1.40m rubriek rechtstreeks tegen de klok was het Jos Verlooy die voor een nieuwe Belgische overwinning wist te zorgen. In het zadel van de 9-jarige Cor-Leon Vd Vlierbeek Z (Calvaro Z), waarmee hij gisteren ook al 3de was in de 1.40m rubriek, snelde hij naar een finishtijd van 54.04 seconden en stond zo dus bovenaan het klassement.

 

De Britse ruiter Christopher Smith nam na Verlooy de 2de plaats voor zijn rekening. Hij rekende op de 17-jarige Coriander Van ’t Vennehof (Triomphe de Muze) en wist een tijd van 55.94 seconden op het scorebord te zetten. Vervolgens kregen we opnieuw 2 landgenoten met op de 3de plaats Lieven Devos en zijn 12-jarige Eldorrado Mvnz. Zij kruisten de eindmeet in 56.38 seconden en mochten zo dus mee op het podium plaatsnemen. Gregory Wathelet slaagde daar dan weer net niet in... Hij stuurde zijn 10-jarige Sandero (Sandro Boy) naar de meet in 56.62 seconden en moest zo genoegen nemen met de 4de plaats. De Britse Beth Vernon vervolledigde de top van het klassement op de 5de plaats. Zij wist met de 9-jarige Conthoraire (Conthargos) de meet te bereiken in 60.46 seconden.

 

Verder in het klassement was er voor ons land nog een 6de plaats voor Dirk Demeersman met Luigi (Arko III), een 8ste plaats voor Mario Vermeire met Minneapolis Vd Stenehei Z (Mylord Carthago) en een 17de plaats voor Kelly Vandousselaere met Eldo Van ’t Plutoniahof Z (Elvis Ter Putte).

 

TAGS   |   CHRISTOPHER SMITH   |   GREGORY WATHELET   |   JOS VERLOOY   |   LIEVEN DEVOS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions