Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/03/2019 07:35 - Jumping

CSI2* Valencia: van Gelderen op het podium

Boy-Adrian van Gelderen lijkt op dreef op de CES Valencia Tour in het Spanje! Nadat hij donderdag nog een 1.35m rubriek wist te winnen liet hij zich gisteren ook opmerken in de 1.45m hoge Longines Rankingproef! Vergezeld van zijn 13-jarige ruin Be Cool (Vanoverbeek), waarmee hij ook vorige week nog een rubriek wist te winnen, liet hij in deze speedclass een tijd van 62.27 seconden noteren wat hem een mooie 3de plaats opleverde.

 

Bovenaan het klassement stond de Spanjaard Mariano Martinez Bastida. Die rekende voor deze hoofdrubriek op de eveneens 13-jarige Quicksilver (Quickstar) en liet de concurrentie achter zich na een finishtijd van 61.41 seconden. Daarmee liet hij onder andere ook zijn landgenoot Kevin Gonzalez De Zarate Fernandez achter zich. Die stuurde de 11-jarige Urbain des Grezils (l’Arc de Triomphe) naar de meet in 62.21 seconden en nestelde zich daarmee op de 2de plaats.

 

De Zarate Fernandez nam vervolgens ook nog plaats 4 voor zijn rekening. Ditmaal zat hij in het zadel van de 12-jarige Atlantic Z (Air Jordan Z) waarmee hij de eindmeet bereikte in 63.04 seconden. De 5de plaats tenslotte was voor de Duitse amazone Stephi de Boer. Die finishte met de 13-jarige Facebook 2 (For Edition) in 64.23 seconden en sloot daarmee de top van het klassement af.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions