Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/03/2019 22:29 - Jumping

CSI2* Cagnes: Doem scoort in de hoofdrubriek

Net voor de middag stond vandaag op de jumping in het Franse Cagnes-sur-Mer de 1.45m hoofdrubriek op het programma. Van de 77 combinaties die aan de start verschenen wisten er 14 een foutloze omloop af te leggen en zich zo te plaatsen voor de barrage. Een van hen was vice-Belgisch Kampioen Arnaud Doem met zijn 9-jarige Edgard De Prefontaine (Contact Van De Heffinck). Doem wist het ook in de barrage foutloos te houden en strandde uiteindelijke op een 7de plaats na een chronotijd van 50.71 seconden.

 

We kregen een  Franse overwinning dankzij Robinson Maupiler en zijn eveneens 9-jarige Lamborghini 98 (Böckmann’s Lord Pezi). Maupiler, die met zijn stal gevestigd is bij Karel Cox, snelde naar een finishtijd van 45.48 seconden en wist daarmee de concurrentie te verschalken. Ook de 2de plaats bleef in eigen land en daarvoor zorgde dan weer Harold Boisset. Die zadelde de 13-jarige Quolita Z (Quasimodo Z) en wist een tijd van 45.79 seconden op het scorebord te zetten. De Portugees Duarte Romao nam na het Franse duo de 3de plaats voor zijn rekening. Hij stuurde zijn 11-jarige Utopie D’Bonneville (Landor S) naar de meet in 46.16 seconden.

 

De andere plaatsen in de top 5 bleven opnieuw in eigen land en daarvoor zorgden Marie Demonte met de 9-jarige Arco De Paban (Lamm De Fetan) en Marion Trosset met de 11-jarige Illi Nobili (Deauville De La Vie). Zij kwamen binnen in respectievelijk 47.56 seconden en 48.96 seconden.

 

Verder was er een 17de plaats voor François Bossu met Botero De Hus (Balthazar) en een19de plaats voor Claire Van Der Heyde met Balthazar De Hus (Balou du Rouet).

 

TAGS   |   ARNAUD DOEM   |   DUARTE RAMAO   |   HAROLD BOISSET   |   ROBINSON MAUPILER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions