Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/03/2019 22:08 - Jumping

CSI2* Bonh.: Vermeiren wint hoofdnummer!

Op de springtour van Bonheiden stond vanmiddag na de rubrieken voor de jonge paarden direct de 1.40m hoofdrubriek van de CSI2* competitie op het programma! Een belangrijke rubriek, aangezien deze gold als kwalificatie voor de Longines Rankinkproef van morgenavond en voor de Grote Prijs van zondagmiddag.

 

Het was onze landgenoot Dieter Vermeiren die de overwinning wist op te eisen met zijn 11-jarige ruin Ilias van het Hof Ter Velde ( Unique II Drum V/H Juxschot. Vermeiren, die gisteren in de 1.30m openingsrubriek ook al wist te schitteren, kruiste in deze speedclass de meet in 52.53 seconden en stond zo op kop van een integraal Belgisch podium! Op de 2de plaats kregen we met Steve Auwers nog iemand die gisteren al de prijzen wist te halen. Hij stuurde vandaag zijn 10-jarige Extreme M (Vaillant) naar een finishtijd van 52.90 seconden en strandde zo op de eerste ereplaats. De 3de Belg die het podium wist te halen was Jos Verlooy. Hij klokte af in 53.37 seconden en kon daarvoor rekenen op zijn 9-jarige Cor-Leon Vd Vlierbeek Z (Calvaro Z).

 

De Ierse ruiter Thomas Ryan was de enige die de Belgische dominantie in deze rubriek even kon doorprikken. Hij zette met de 12-jarige C.Amelusina R60 (Mr. Blue) een chronotijd van 53.77 seconden op het scorebord wat hem een 4de plaats opleverde. Lieven Devos tenslotte nam de 5de plaats nog voor zijn rekening. Hij bracht zijn 12-jarige Eldorrado Mvnz aan de finish in 54.63 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 6de plaats voor Jeroen De Winter met Gretel S (Corland), een 10de plaats voor Neal Vanderwegen met Isidor J.H.Z (Indorado), een 11de plaats voor Brent D’Haese met Kalinka Vd Vosberg (Ogano Sitte), een 14de plaats voor Mario Vermeire met Minneapolis Vd Stenehei Z (Mylord Carthago), een 16de plaats voor Dirk Demeersman met Love Afair 111 (Der Senaat 111), een 19de plaats voor Fabrice Galdini met Jealousy (Lord Z), een 21ste plaats voor Loic Cannaert met Donna Doria Z (Diamant de Semilly), een 23ste plaats voor Xavier Peeters met Let It Be 111 Z (Lord Z), een 24ste plaats voor Ann Carton-Grootjans met Kai Licha de Carmel (Prince van de Wolfsakker) en een 26ste plaats voor Pieter Kenis met Kapri de La Drie (Pommeau du Heup).

 

TAGS   |   DIETER VERMEIREN   |   JOS VERLOOY   |   LIEVEN DEVOS   |   STEVE AUWERS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions