Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/03/2019 21:41 - Jumping

CSIYH1 Bonh.: Janssens opnieuw op het podium

Onze landgenoot Guy Janssens is aan een goed concours bezig op de springtour in Bonheiden! Nadat hij gisteren al het podium wist te halen bij de 6-jarige paarden en vanmorgen de dag al startte met winst in de rubriek voor de 5-jarige paarden wist hij bij de 7-jarige paarden opnieuw het podium te halen! Samen met zijn KWPN-gefokte ruin Hero (Arezzo VDL – F: J.N. Westerkamp) kwam Janssens in de 2de fase over de eindmeet in 27.59 seconden en greep daarmee net naast de overwinning...

 

Die moest hij nu laten aan de Fransman Valentin Marcotte, die in het zadel zat van de SF-gefokte Comete Saint Just (Kannan). Hij wist de klok te stoppen op 27.47 seconden en wist zo de concurrentie nipt voor te blijven. De 3de plaats was voor de Ierse ruiter Thomas Ryan. Die stuurde zijn Oldenburg-gefokte Quintano (Quality Time TN – F: Dr. Frank Nordhausen) naar een finishtijd van 27.72 seconden en mocht zo ook op het podium plaatsnemen.

 

Naast de overwinning nam Valentin Marcotte ook nog de 4de plaats voor zijn rekening. Ditmaal zette hij met de SBS-gefokte Gallant Van De Heffinck (Infername Vd Caatshoeve – F: Van De Heffinck) een tijd van 27.87 seconden op het scorebord. De 5de plaats tenslotte was voor onze landgenoot Gilles Thomas met de Holstein-gefokte merrie Evita (Diamant de Semilly – F: Hens – Verelst). Zij finishten in 28.17 seconden. Ze moesten die 5de plaats echter wel delen met de Lithouwer Andrius Petrovas. Die had er met zijn Sherlock eveneens 28.17 seconden voor nodig om de finish te bereiken.

 

Verderop in het klassement was er nog een 7de plaats voor Chartraine Pre Noir (Kannan – F: Nicolas & Jean-Sylvestre Martin), een 9de plaats voor Lieven Devos met Dawa de Greenbay Z (Diarado – F: Stephane Chantot), een 10de plaats voor Christophe Vanderhasselt met Pikap de Muze Z (Ponsee V – F: Joris De Brabander), een 12de plaats voor Gregory Wathelet met Mikias Vd Bisschop (Cornet Obolensky – F: Tom De Craene) en een 14de plaats voor Jos Verlooy met Ernie Of Greenhill Z (Emerald Van ‘t Ruytershof – F: Philip Gysbrechts).

 

TAGS   |   GUY JANSSENS   |   THOMAS RYAN   |   VALENTIN MARCOTTE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions