Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/03/2019 21:18 - Jumping

CSI2* Oliva: Peeters en Daigneux in top 10!

Op de Mediterreanean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva Nova hebben onze landgenotes Leonie Peeters en Fabienne Daigneux-Lange vanmorgen opnieuw van zich laten horen! In de Gold 1.35m rubriek wisten beide amazones zich naar een plaats in de top 10 van het klassement te rijden! Peeters deed dat met haar 17-jarige merrie Catho (Millar), met wie ze de afgelopen weken ook al enkele proeven wist te winnen. Ze stopte in deze speedclass de klok op 63.82 seconden wat haar een mooie 7de plaats opleverde. Daigneux-Lange wist dan weer de prijzen te halen met haar 8-jarige Fringant du Calvaire (Qody de Saint-Aubert). Zij haalde meet in 65.48 seconden en sloot daarmee de top 10 van het klassement af.

 

We kregen een integraal Nederlands podium met op kop amazone Micky Morssinkhof. Die was vergezeld van de 10-jarige merrie Elianca (Carthino Z) en wist een chronotijd van 59.59 seconden op het scorebord te zetten. Zij werd gevolgd voor Remco Been, die voor deze rubriek de 8-jarige Gouverneur (Eldorado Van De Zeshoek) onder het zadel had. Hij kruiste de meet in 59.97 seconden en wist zo dus ook de chrono onder de 60 seconden te houden. De 3de Nederlander op het podium was Daan van Geel. Die klokte af in 60.25 seconden en kon daarvoor rekenen op de 8-jarige Girl Scout (Quasimodo Van De Molendreef).

 

Net buiten het podium zagen we de Deense ruiter Soren Pedersen. Die rekende op de 7-jarie Tailormade Eldocar (Eldorado Van De Zeshoek) en had er 61.60 seconden voor nodig om de finish te bereiken. De Argentijn Pablo Bernachia tenslotte vervolledigde de top van het klassement op de 5de plaats. Hij wist met de 16-jarige Carnaval du Rouet te finishen in 63.08 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions