Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/03/2019 16:34 - Jumping

CSIYH1 Bonh.: Julie de Pelsmaeker op kop!

Na de overwinning van Guy Janssens bij de 5-jarige paarden kende vanmorgen op de springtour van Bonheiden ook de rubriek voor de 6-jarige paarden een Belgische winnaar! Al moeten we in dit geval zeggen winnares, want het was amazone Julie de Pelsmaeker die de rubriek op haar naam wist te schrijven. De Pelsmaeker zadelde de BWP-gefokte Never Alone Van ’t Heike (Indoctro – F: Karel Boonen) en wist de overwinning op te eisen nadat een chronotijd van 25.00 seconden op het scorebord wist te zetten.

 

Na de Pelsmaeker kregen we een trio Britse combinaties met op de 2de plaats Michael Fursedonn en de eveneens BWP-gefokte Newton (Bentley Van De Heffinck - F: C.v.b.a De Manekam). Fursedonn, die gisteren nog de openingsrubriek wist te winnen, haalde de eindmeet in 26.33 seconden en moest zo vandaag genoegen nemen met de eerste ereplaats. Ook amazone Katinka Brogaard wist nog net het podium te halen. Zij zat in het zadel van de Zangersheide-gefokte Begonda Z (Big Star Jr KZ) en snelde naar de meet in 26.42 seconden.

 

Michael Fursedonn bevestigde zijn goede vorm door ook opnieuw de 4de plaats voor zijn rekening te nemen. Hij stopte de klok op 26.87 seconden en kon daarvoor net als gisteren rekenen op de KWPN-gefokte merrie Iserov (Zacharov TN). Onze landgenote Pascale Haep vervolledigde de top van het klassement op de 5de plaats. Zij stuurde haar SBS-gefokte Happy Melody de La Defliere (Button Sitte – F: Charles Rolland) naar de finish in 27.03 seconden.

 

Verder was er nog een 7de plaats voor Gregory Wathelet met Sceska Et de La Falize Z (Hunter’s Scendix – F: Ecuries De La Falize), een 8ste plaats voor Caroline de Laet met Nouvelle d’Or Van ’T Misthof (Dore Van ’t Zorgvliet – F: Stijn en Mieke Willems – Hoet) en een 12de plaats voor Loic Cannaert met E-Risingson Z (Elvis Ter Putte).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions