Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/03/2019 16:33 - Jumping

CSIYH1* Bonh.: Guy Janssens voor de Laet!

Door het drukke programma werd er vanmorgen reeds om 08.00u met de eerste rubriek gestart op de Springtour van Bonheiden! Net als gisteren waren het de 5-jarige paarden die als eerste in de ring verschenen en ook net als gisteren kregen we een Belgische overwinning te zien! Guy Janssens, die gisteren zijn concours al goed startte met een podiumplaats bij de 6-jarige paarden, werd er de eindlaureaat met de BWP-gefokte Orpheus Van ’t Merelsnest (Kannan – F: Stoeterij ’t Merelsnest). In een tabel A in 2 fasen wisten zij de klok te stoppen op 29.08 seconden en zo de concurrentie het nakijken te geven.

 

Na haar overwinning van gisteren was er vandaag een 2de plaats voor Caroline de Laet met de BWP-gefokte merrie Ola Kala de Regor (Darco – F: Fam Veldeman). Zij snelden naar een eindtijd van 29.24 seconden en kwamen zo dus nipt tekort voor een tweede opeenvolgende overwinning. Ook mee op het podium stond de Deense amazone Karen Moeller Rohde. Die finishte met de Deense Warmbloedmerrie Civa Ask (Ci Ci Senjor Ask – F: Bodil Og Bent Sørensen) in 30.15 seconden en legde zo beslag op de 3de plaats.

 

De andere plaatsen in de top 5 van het klassement bleven opnieuw in eigen land met op de 4de plaats Brent D’Haese en de BWP-gefokte Oliver Obolensky (Cornet Obolensky – F: Consult Management Hilton). Zij klokten af in 30.96 seconden en hadden zo exact 10 honderdsten van een seconde voorsprong op Katja Haep. Die vervolledigde na haar 7de plaats van gisteren vandaag de top 5 met de Holstein-gefokte merrie Gucci (Casall – F: Elmar Haep).

 

Wat verderop in het klassement was er nog een 12de plaats voor Elisa Strubbe met Gentil EB (Kannan – F: Lvp Stables).

 

TAGS   |   CAROLINE DE LAET   |   GUY JANSSENS   |   KAREN MOELLER ROHDE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions