Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/03/2019 22:06 - Jumping

CSI2 Valencia: van Gelderen snelt naar winst

Onze landgenoot Boy-Adrian van Gelderen heeft vanmiddag opnieuw van zich laten horen op de CES Valencia Tour in Spanje! In de 1.35m rubriek voor de CSI2* competitie was namelijk hij de beste met zijn 13-jarige ruin Davis Z (Darius). Hij stopte in deze speedclass de klok op 56.60 seconden en had zo ruim 2 seconden voorsprong op zijn dichtste achtervolger.

 

Die eer was weggelegd voor de Britse amazone Abbe Burchmore-Eames, die in het zadel zat van de 11-jarige Blooming Blue Z (Berlin). Zij kwamen echter over de meet in 58.61 seconden en moesten zo tevreden zijn met de 2de stek. De Spanjaard Mariano Martinez Bastida vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij had er met de 10-jarige Eberlin M (Berlin) 59.74 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken.

 

De 4de plaats ging naar Duitsland en daarvoor zorgde Mike Patrick Leichle. Die stuurde de 9-jarige Champion 127 (Comme Il Faut 5) naar de meet in 60.44 seconden en strandde zo net naast een podiumplaats... De laatste die zich een top-5 klassering wist te verzekeren was de Ier Captain Geoff Curran. Die zette met de 9-jarige Dowth Hall (Flex A Bill) een tijd van 60.45 seconden op het scorebord.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions