Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/03/2019 21:27 - Jumping

CSIYH1 Bonh.: Sterke Gregory Wathelet!

Na de 5- en 6-jarige paarden kwamen vanmiddag op de springtour van Bonheiden ook de 7-jarige paarden een eerste keer in actie. Onze landgenoot Gregory Wathelet was daarin in uitstekende doen en nam zowel de 1ste als de 3de plaats voor zijn rekening. Winnen deed hij met de NRPS-gefokte merrie Cherie (Clarimo – F: Paardenhouderij Janssen). In een tabel A in 2 fasen kwam het duo over de meet in 27.89 seconden en zorgde zo na Caroline de Laet voor een tweede Belgische overwinning. Voor de 3de plaats kon hij dan weer rekenen op de BWP-gefokte merrie Melia de Regor (Elvis Ter Putte – F: Johan Veldeman). Die stuurde hij naar de eindmeet in 28.76 seconden.

 

De Deen Soren Moeller Rohde was de enige die de dominantie van Wathelet even kon doorprikken. Hij finishte met de eveneens BWP-gefokte Humberto Ask (Cornet Obolensky – F: L. Neyt) in 28.29 seconden en nestelde zich zo op de 2de plaats. Net na het podium kwam dan de Brit Christopher Smith. Vergezeld van Flamin de Pravia kwam hij binnen in 29.25 seconden waardoor hij dus 4de werd. De 5de plaats tenslotte was voor de Lithouwer Donatas Janciauskan. Die snelde met de Holstein-gefokte Cool Quarz (Quarz – F: Gundula Henningsen) naar de meet in 29.49 seconden.

 

Voor Caroline de Laet was er verder nog een 7de plaats met Cita Z (Crown Z – F: Kris Van Kerckhove), voor Christophe Vanderhasselt een 8ste plaats met Pikap de Muze Z (Ponsee V – F: Joris De Brabander), voor Jelle Limbourg een 11de plaats met Montego van het Sarnahof (Calvaro Z – F: Peter Wastiels) en voor Katja Haep een 13de plaats met Chupalina 2 (Clarimo – F: Harm Sievers).

 

TAGS   |   GREGORY WATHELET   |   SOREN MOELLER ROHDE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions