Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/03/2019 14:35 - Jumping

CSIYH1 Bonh.: Podiumplaats voor Guy Janssens

Op de Springtour van Jumping Bonheiden hebben inmiddels ook de 6-jarige paarden er hun openingsrubriek opzitten! Hierin was het Guy Janssens die voor de beste Belgische prestatie wist te zorgen. Samen met zijn Zangersheide-gefokte merrie Campana Z (Carusso La Silla – F: Bergerweide) wist hij zich van een podiumplaats te verzekeren nadat hij de klok wist te stoppen op 29.01 seconden.

 

De overwinning was voor de Brit Michael Fursedonn, die zich ook bij de 5-jarige paarden al in de prijzen wist te rijden. Hij rekende op de BWP-gefokte Newton (Bentley Van De Heffinck - F: C.v.b.a De Manekam) en wist de concurrentie te verschalken na een chronotijd van 27.85 seconden. Ook de Braziliaanse ruiter Rodrigo Bass wist het nog sneller te doen dan Janssens. Hij stuurde de Oldenburg-gefokte Centanetti (Centadel – F: Gestüt Lewitz) naar de eindmeet in 28.31 seconden en nestelde zich zo op de 2de plaats.

 

Michael Fursedown nam net na het podium ook nog de 4de plaats voor zijn rekening. Ditmaal bracht hij de KWPN-gefokte merrie Iserov (Zacharov TN) aan de eindmeet in 29.49 seconden. Zijn landgenote Holly Hammond vervolledigde de top van het klassement op de 5de plaats. Zij zette met Landown New Edition de klok stil op 29.51 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 6de plaats voor Julie de Pelsmaeker met Never Alone Van ’t Heike (Indoctro – F: Karel Boonen), een 8ste plaats voor Pascale Haep met Happy Melody de La Defliere (Button Sitte – F: Charles Rolland), een 9de plaats voor Jelle Limbourg met Nahar (Presley Boy – F: Ramzy Al Duhami) en een 12de plaats voor opnieuw Pascale Haep, ditmaal met Naf Naf van de Bisschop (Echo Van ’t Spieveld – F: Tom De Craene).

 

TAGS   |   GUY JANSSENS   |   MICHAEL FURSEDONN   |   RODRIGO BASS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions