Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/03/2019 13:42 - Jumping

CSIYH1* Bonh.: de Laet snelt naar winst!

Na twee weken springtour in het Lierse Azelhof is het de volgende twee weken de beurt aan de vernieuwde Nikki Club in Bonheiden om het internationale springgezelschap te mogen ontvangen. Om klokslag 11.00u waren het vanmorgen de 5-jarige paarden die de aftrap mochten geven van deze twee weken durende springtour en daarin kregen we direct een Belgische overwinning! Het was namelijk amazone Caroline de Laet die deze openingsrubriek op haar naam wist te schrijven. De partner van Tom Van De Vijver stuurde haar BWP-gefokte merrie Ola Kala de Regor (Darco – F: Fam Veldeman) in de 2de fase naar de eindmeet in 31.29 seconden en wist zo de overige deelnemers voor te blijven.

 

Het zilver bleef dan weer in eigen huis dankzij Melissa Laenen en haar SF-gefokte Eva du Coq (Nippon d’Elle -  F: Rene Legoupil). Zij klokten af in 32.44 seconden en hadden zo 28 honderdsten van een seconde voorsprong op de Deen Soren Moeller Rohde. Die vervolledigde zo het podium met zijn Zangersheide-gefokte Action Mas Ask Z (Action-Breaker – F: Ann Van Heyst).

 

Net naast het podium kregen we de Fransman Brendan Pennarun. Die zadelde de BWP-gefokte Oetsjkaov NL (Emerald Van ’t Ruytershof – F: J.D. Noverman) en wist een tijd van 34.80 seconden op het scorebord te zetten. De top 5 van het klassement werd afgesloten door de Brit Michael Fursedonn. Samen met zijn Cevin’s Pleasure (Cevin Z) kwam hij dan weer over de meet in 34.84 seconden.

 

Katja Haep nam met Gucci (Casall – F: Elmar Haep) nog de 7de plaats voor haar rekening terwijl er voor Elisa Strubbe nog een 12de plaats was met Gentil EB (Kannan – F: Lvp Stables).

 

TAGS   |   CAROLINE DE LAET   |   MELISSA LAENEN   |   SOREN MOELLER ROHDE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions