Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/03/2019 13:23 - Jumping

CSI2* Oliva: Daigneux net buiten het podium

Op de Mediterranean Equestrian in het Spaanse Oliva Nova werd er vandaag ook opnieuw gestart met de rubrieken van de CSI2* competitie. In de Silver 1.35m rubriek, die vanmorgen op de Oliva Nova Arena gesprongen werd, was er vanmorgen weer een mooie prestatie van onze landgenote Fabienne Daigneux-Lange! Vergezeld van haar 8-jarige hengst Leon of the Paddocks Z (Levisto) snelde Daigneux-Lange in de 2de fase naar een finishtijd van 32.63 seconden en strandde daarmee net naast een plaatsje op het podium.

 

Het was de Duitser Jörg Oppermann die de overwinning wist op te eisen. Hij zadelde de 12-jarige merrie Corelie (Chacco Blue) en wist de concurrentie achter zich  te houden na een eindtijd van 31.59 seconden. Na een chronotijd van 32.22 seconden was het zilver voor de Noorse amazone Ingrid Gjelsten. Zij kon hiervoor rekenen op de 11-jarige Jovial (Jokinal de Bornival). De 3de plaats ging opnieuw naar Duitsland en daarvoor zorgde Sven Fehnl en de 9-jarige Celsia (Cassini I). Zij kruisten de meet in 32.51 seconden en hadden zo ook een podiumplaats te pakken. De in ons land gevestigde Ierse amazone Jenny Rankin tenslotte was goed voor de 5de plaats. Zij bracht de 8-jarige Darquito (d’Inzeo 6) aan de finish in 33.05 seconden.

 

Naast de 4de plaats voor Daigneux-Lange was er ook nog een 7de plaats voor Karel Cox met Keep Away vd Molendreef (Contact Van De Heffinck), een 12de plaats voor Thomas Van Minnebruggen met Koshin de Muze (Vigo D’Arsouilles) en een 15de plaats voor Leonie Peeters met Kashmiry (Galisgo).

 

TAGS   |   FABIENNE LANGE-DAIGNEUX   |   INGRID GJELSTEN   |   JöRG OPPERMANN   |   SVEN FEHNL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions