Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/03/2019 11:51 - Jumping

CSI5* Wellington: Zoe Conter in de top 10!

Het Winter Equestrian Festival in Florida loopt op zijn einde en tijdens deze slotweek wordt er opnieuw op vijfsterrenniveau gesprongen. Voor ons land is Zoe Conter nog steeds present en zij liet zich gisteren opnieuw opmerken in de 1.45m hoofdrubriek! Vergezeld van haar 10-jarige merrie Dolitaire Channaise (Cicero Z Van Paemel Z) wist zij het zowel in de 1ste als in de 2de fase foutloos te houden en strandde ze op een 10de plaats na een chronotijd van 27.02 seconden.

 

Het waren de Amerikanen die het sterkst voor de dag kwamen met op kop Lucas Porter en zijn 14-jarige Diamonte Darco (Ubelievable Darco). Hij liet een chronotijd van 25.80 seconden noteren en mocht zo bovenaan het podium plaatsnemen. Het was Kristen Vanderveen die hem op de hielen zat met haar 10-jarige Bull Run’s Prince o Peace (Cardenio 2). Zij klokte echter af in 25.98 seconden en kwam zo net tekort om Porter van de troon te stoten. Ook mee op het podium stond de Mexicaan Juan Jose Zendjas Salgado. Die zadelde de 12-jarige Artillero (Cabdula du Tillard) en toverde een tijd van 26.15 seconden op het scorebord.

 

Net buiten het podium zagen we de Ier Daniel Coyle. Die kwam over de eindmeet in 26.15 seconden en kon daarvoor rekenen op de 9-jarige Farre VDL (Cardento VDL). De Canadees Eric Lamaze tenslotte was nog goed voor de 5de plaats. Hij bracht zijn 15-jarige Fine Lady 5 (Forsyth FRH) aan de finish in 26.23 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions