Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/03/2019 10:44 - Jumping

CSIYH1 Oliva: van Minnebruggen in de prijzen

Onder de Spaanse zon van Oliva Nova is ook het 3de deel van de Mediterranean Equestrian Tour inmiddels aan zijn laatste week bezig. Gisteren stonden daar de finalerubrieken voor de jonge paarden op het programma en in de rubriek voor de 6-jarige paarden was er een klassering voor onze landgenoot Thomas van Minnebruggen. In het zadel van de BWP-gefokte Nashville (Diamant de Semilly – F: Wilfried Floren) kwam hij een barrage waarvoor zich 15 deelnemers wisten te plaatsen over de meet in 39.14 seconden en bezette daarmee de 8ste plaats.

 

Winst was er voor de Nederlander Dennis van den Brink, die eerder op de dag ook al de finale voor de 7-jarige paarden op zijn naam wist te schrijven. Hij stuurde zijn KWPN-gefokte I Am (Etoulon – F: E.A. Van Manen) naar de meet in 33.58 seconden en had zo ruim een seconde voorsprong op de concurrentie.

 

Het zilver was voor de Noorse amazone Victoria Gulliksen. Die zadelde de eveneens KWPN-geokte Ibiza (Cardento VDL – F: De Radstake) en had er 34.65 seconden voor nodig om de in de barrage de finish te bereiken. De laatste die zich een podiumplaats wist toe te eigenen was de Ier Clem Mcmahon. Die finishte met zijn Iers Sportpaard Legaland Team Spirit (Sandro Boy – F: Joe Reilly) in 35.24 seconden en legde daarmee beslag op de 3de plaats.

 

De Duitser Alexander Schill wist het podium dan weer net niet te halen... Hij rekende op de Holstein-gefokte Constable 5 (Connor 48 – F: Jens Hauschildt) en stopte de klop op 35.79 seconden. De Britse amazone Megan James sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Zij bracht de KWPN-gefokte Iniesta KS (I M Special de Muze) aan de meet in 35.89 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions