Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/03/2019 07:41 - Jumping

CSIYH1* Cagnes: Harmegnies naast het podium

Heel wat landgenoten zijn deze week afgereisd naar Frankrijk voor het concours van Cagnes-sur-Mer! Zo ook Maxime Harmegnies, die enkele weken geleden nog wist te schitteren op de Sevilla Horse Tour in Spanje. In de rubriek voor de 6-jarige paarden wist de stalruiter van Steve Tinti gisteren opnieuw te scoren met zijn BWP-gefokte merrie Nina vh Scheefkasteel (Numero Uno – F: Johan Hubrechts). In een tabel A rechtstreeks tegen de klok kwam het duo binnen in 65.19 seconden en strandde zo net naast het podium.

 

Harmegnies moest een trio Fransen voor zich dulden met op kop Tony Hanquinquant en de SF-gefokte Denebola (L’Arc de Triomphe - F: Thierry Flandin). Hij stuurde zijn zwarte merrie naar een finishtijd van 62.97 seconden en wist daarmee de concurrentie de loef af te steken. Axel van Colen nam de 2de plaats voor zijn rekening. Hij wist de klok te stoppen op 64.05 seconden en kon daarvoor rekenen op de eveneens SF-gefokte Dinky d’Authuit (Champs Elysees – F: SCEA Ecurie d’Authuit). Het brons was dan weer voor Romain Dreyfus. Die finishte met de SF-gefokte Dreamboy (Qody de Saint-Aubert – F: Jean-Paul Bonicel) in 64.96 seconden. Thibault Lacrevaz sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij zette met zij Drievandekamp D Pages (Goldfever I – F: S.A.R.L. El Marsa & Patricia Chazot Ribet) een tijd van 66.72 seconden op het scorebord.

 

TAGS   |   AXEL VAN COLEN   |   MAXIME HARMEGNIES   |   ROMAIN DREYFUS   |   TONY HANQUINQUANT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions