Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/03/2019 09:38 - Jumping

Hannah verlaat de stallen van Steve Guerdat

Via de website van Studforlife vernemen we dat de Zwitserse ruiter Steve Guerdat afscheid heeft moeten nemen van zijn topmerrie Hannah. Haar eigenaar, José Pablo Salgado, besliste om de merrie in de toekomst bij iemand anders onder te brengen.

 

De BWP-gefokte Hannah, die geboren werd als Happy D’Houtem, is een dochter van Dulf van den Bisschop en werd gefokt door Paul Coppens. Ze was ruim een jaar te zien onder de Zweed Mariano Maggi voor ze begin 2017 bij Guerdat terechtkwam. De start was meteen veelbelovend met winst in de CSI3* CP van San Giovanni in Marignano en een maand later zelfs de CSIO5* GP van Lummen. Datzelfde jaar wonnen ze ook nog de CSIO5* GP van Falsterbo en de Wereldbekermanche in het Duitse Stuttgart. Ook vorig jaar lieten zij nog enkele mooie prestaties noteren met onder andere winst in een 1.55m rubriek tijdens de CSIO van Rome. Het laatste optreden van het duo dateert van begin deze maand in Doha, toen wonnen ze zelfs nog een 1.50m rubriek.

 

Guerdat: "Ik voelde dat haar eigenaar de laatste tijd een beetje teleurgesteld was over de resultaten. Persoonlijk was ik dat echter niet. Het enige probleem was dat het eerste jaar zo buitengewoon goed was dat het alleen maar minder kon gaan in het volgende jaar. Voor mij was het tweede jaar ook erg goed, maar een beetje dan de eerste. Nu, de eigenaar heeft besloten om iets anders te proberen met haar. Het is jammer, want het was echt een goede merrie! Maar zo gaat het nu eenmaal soms.”

 

Bron: Studforlife

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions