Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/03/2019 07:36 - Jumping

Amelie Clarys 4de in de CSI1* GP van Lier!

Voor aanvang van de afsluitende CSI2* GP stond gisterenmiddag op het Springtour van Lier ook nog de CSI1* GP over een hoogte van 1.25m op het programma. 16 combinaties wisten zich daarin te plaatsen voor de barrage na een foutloze basisomloop.

 

In die  barrage kwam de beste Belgische prestatie van de jonge Amelie Clarys, de dochter van Bart Clarys en Lies Vancouillie. Clarys wist het met haar 10-jarige Copperfield (Caramsin) opnieuw foutloos te houden en strandde na een chronotijd van 37.57 seconden net naast een podiumplaats.

 

Bovenaan het klassement stond de Tsjech Martin Reznicek, die donderdag nog de openingsrubriek van de CSI2* competitie wist te winnen. Hij stuurde zijn eveneens 10-jarige Clintin (Clinton H) naar de eindmeet in 35.06 seconden en wist zo de concurrentie achter zich te houden. Het zilver was voor de Duitse Kathrin Stolmeijer. Vergezeld van haar 15-jarige Lilly Fee 2 (Love And Jump) wist zij een chronotijd van 35.39 seconden op het scorebord te toveren. Ook de Nederlandse Elisah Aarts mocht op het podium plaatsnemen. Zij rekende op de 8-jarige Gouvernante VDL (Bacardi VDL) en wist de klok te stoppen op 35.63 seconden. Net na Clarys nam de Britse Marie-Louise Thomas nog de 5de plaats voor haar rekening. Zij haalde met de 13-jarige Quantum Treat (Canto) de meet in 37.64 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 6de plaats voor Kasper De Boeck met Gerenia (Cantos), een 7de plaats voor Bjorn Vandenbossche met Zirikit (Berlin), een 10de plaats voor Astrid De Pauw met Cornet De Laubry Z (Cornet Obolensky), een 11de plaats voor Jeroen Appelen met Faradey Du Bri O Vent (Doree Van De Moskifarm), een 13de plaats voor Louise Losfeld met Asjemenou (Indoctro), een 15de plaats voor Chaouki Rijnders met Dora Van De Helle (Castelino) en een 16de plaats voor Jade Kinsabil met Fantasy Van De Windeweg (Numero Uno).

 

TAGS   |   AMELIE CLARYS   |   ELISAH AARTS   |   KATHRIN STOLMEIJER   |   MARTIN REZNICEK

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions