Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/03/2019 22:18 - Jumping

De Grande 4de in de CSI2* GP van Oliva!

Ook op de Mediterranean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva Nova stond vanmiddag de CSI2* GP op het programma! Hierin kwam de beste Belgische prestatie andermaal van West-Vlaming Jean-Christophe de Grande! In een barrage waarvoor zich 15 combinaties wisten te plaatsen klokte de Grande met zijn 10-jarige ruin Belano Vd Wijnhoeve Z (Berlin) af in 45.58 seconden en strandde zo op de 4de plaat. De Grande moest die plaats echter wel delen met de Britse amazone Chloe Winchester, die rijdt voor de stal van Karel Cox. Zij deed er met de 9-jarige Konstop (Fierro Hof Ter Zeedycke) ook 45.58 seconden over om haar barragerit af te leggen.

 

De overwinning ging naar onze Noorderburen met Daan van Geel en de 11-jarige Djam (Canturano). Hij zette de klok stil op 43.45 seconden en mocht zo bovenaan het podium plaatsnemen. De Ier Clem Mcmahon was vervolgens goed voor de 2de plaats in het klassement. Hij kwam binnen in 44.88 seconden en kon daarvoor rekenen op de 10-jarige Pacifico (Pacino). De Fransman Frederic Bouvard vervolledigde het podium dan weer op de 3de plaats. Hij stuurde zijn 12-jarige Hugh Grant de Muze (Shindler de Muze) naar de finish in 45.41 seconden.

 

Ook Leonie Peeters wist hier opnieuw de prijzen te halen. Zij hield het met haar 11-jarige Belanda (Cristo 5) ook foutloos in de barrage en werd 9de na een finishtijd van 49.00 seconden.

 

TAGS   |   CLEM MCMAHON   |   DAAN VAN GEEL   |   FREDERIC BOUVARD   |   JEAN DE GRANDE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions