Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/03/2019 22:00 - Jumping

Vorsselmans wint de CSI2* GP van Lier!

Een lastige CSI2* GP over een hoogte van 1.45m vormde vanmiddag in het zonnige Azelhof het slot van de twee weken durende Springtour! Dat het geen gemakkelijk karwei was bewezen de cijfers: maar liefst 10 van de 67 combinaties die aan de start verschenen kwamen onderweg aardig in de problemen en verkozen vroegtijdig de strijd te staken. Uiteindelijk slaagden er 9 combinaties in om in de basisomloop de 0 op het scorebord te houden en zich zo te plaatsen voor de barrage!

 

Het was onze landgenote Annelies Vorsselmans die de eindlaureate werd met haar 13-jarige WIlandro 3 (Unistar). Vorsselman wist de klok te stoppen op 43.74 seconden en stond zo op kop van een integrale Belgische top 5!

 

Veel overschot had Vorsselmans echter niet, want het had ook zomaar Niels Bruynseels kunnen zijn! Die rekende voor deze afsluiter op de 9-jarige Kadaffi Van Orti (Diamant de Semilly) en kwam na een chronotijd van 43.75 seconden uiteindelijk slechtst 1 honderdste van een seconde tekort voor de overwinning. Bart Clarys, die de afgelopen dagen ook al meermaals de prijzen wist te halen, vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij stuurde zijn 10-jarige Joie De Toulon (Toulon) naar de meet in 44.18 seconden en lijkt na zijn rugblessure helemaal terug van weggeweest!

 

Vincent Lambrecht nam net buiten het podium de 4de plaats voor zijn rekening. Hij zette met de eveneens 10-jarige Just Energie (Nabab de Rêve) in 42.83 seconden de snelste tijd neer, maar kreeg daarbij ook een springfout te verwerken. Dat was ook het geval voor Gilles Nuytens met zijn ook al 10-jarige Jade S (Diarado). Nuytens kwam over de meet in 43.34 seconden en sloot zo de top 5 van het klassement af.

 

Verder was er nog een 7de plaats voor Christophe Vanderhasselt met Identity Vitseroel (Air Jordan Z), een 9de plaats voor Dirk Demeersman met Justice Van Het Reigershof (Action Braker), een 12de plaats voor Brecht Bille met Q Cortina Z (Quidam de Rêvel), een 15de plaats voor Yves Vanderhasselt met Jeunesse (Eldorado Van De Zeshoek) en een 17de plaats voor Constant van Paesschen met Jilbert Van ’t Ruytershof (Numero Uno).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions