Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/03/2019 21:37 - Jumping

Delestre voor Ahlmann in de GP van Parijs!

De CSI5* Grote Prijs van Saut Hermès in het Grand Palais in Parijs kende vanmiddag één grote gelijkenis met die van vorig jaar: Simon Delestre werd opnieuw de eindlaureaat met zijn 13-jarige ruin Hermes Ryan (Hugo Gesmeray)

 

15 van de 44 combinaties wisten vanmiddag in de Franse hoofdstad de basisomloop van de CSI5* GP zonder kleerscheuren door te komen en zich zo te plaatsen voor de barrage. Daarin was het dus net als vorig jaar de snelle Fransman Simon Delestre die de overwinning wist op te eisen. Hij stuurde zijn Hermes Ryan naar een finishtijd 34.68 seconden en hield zo opnieuw de overwinning in eigen land!

 

Nadat het vorig jaar Niels Bruynseels was die het onderspit moest delven, was het vanmiddag de Duitser Christian Ahlmann die de eerste ereplaats voor zijn rekening wist te nemen. In het zadel van de 9-jarige hengst Dominator 2000 Z (Diamant de Semilly) wist hij met een finishtijd van 34.86 seconden opnieuw voor een indrukwekkende prestatie te zorgen! De 3de plaats ging naar de Spanjaard Eduardo Alvarez Aznar. Die rekende voor deze GP op de 13-jarige Seringat (Chef Rouge) en wist een tijd van 36.15 seconden op het scorebord te zetten.

 

De Zwitser Steve Guerdat strandde met zijn 11-jarige Alamo (Ukato) op de 4de plaats. Hij haalde de meet in 36.82 seconden en strandde zo dus net naast een plaatsje op het podium. De Australische Edwina Tops-Alexander was de laatste die zich een plaats in de top 5 van het klassement wist te veroveren. Zij snelde met haar 12-jarige California (l’Esprit) naar de finish in 37.12 seconden.

 

Ook Gregory Wathelet met MJT Nevados S (Calvados Z) en Jérôme Guery met Celvin (Raphael) wisten de barrage te halen. Zij kregen daarin ieder een springfout en werden respectievelijk 6de en 7de.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions