Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/03/2019 21:10 - Jumping

CSI2* Oliva: Opnieuw winst voor Peeters!

Onze landgenote Leonie Peeters blijft de overwinningen aan elkaar rijven op de Mediterranean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva Nova! In de Gold 1.30m rubriek was ze vanmorgen al voor de 3de keer de beste met haar 17-jarige merrie Catho (Millar). In een tabel A rechtstreeks op tijd snelde ze naar een finishtijd van 62.04 seconden en was zo ruim 5 seconden sneller dan de concurrentie!

 

De Zuid-Afrikaan Oliver Lazarus was degene die met zijn 8-jarige Butterfly Ennemmel (Quaprice Boimargot Quincy) het dichtst in de buurt wist te komen van Peeters, maar ook hij kwam met zijn tijd van 67.12 seconden ruim tekort om Peeters te bedreigen. Jamal Rahimov en zijn 14-jarige Mustax Catoki’s Cannon (Catoki) waren de 3de combinaties die het podium wisten te halen. Zij kruiten de meet in 67.50 seconden.

 

Net buiten het podium zagen we de Duitse Daniela Haase met haar 10-jarige Quint 21 (Quality 9). Zij klokten af in 67.66 seconden en moesten zo dus genoegen nemen met de 4de plaats. De Brit Tony French tenslotte nam de 5de plaats nog voor zijn rekening. Hij zette met de 12-jarige Arkol (Argentinus) een tijd van 70.32 seconden op het scorebord.

 

TAGS   |   JAMAL RAHIMOV   |   LEONIE PEETERS   |   OLIVER LAZARUS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions