Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/03/2019 12:59 - Jumping

CSIYH1 Lier: Bruynseels 5de in finale 7j!

De slotdag van de Springtour in het Lierse Azelhof startte vanmorgen met de finalerubriek voor de 7-jarige paarden! 16 combinaties wisten zich daarin te plaatsen voor de barrage na een foutloze basisomloop. Een van hen was Niels Bruynseels, die gisterenavond nog 2de was in de 1.45m hoge Longines Rankingproef! In het zadel van de BWP-gefokte ruin Matador (Emerald Van ’t Ruytershof – F: Cavallini BVBA) kwam hij in de barrage over de meet in 38.44 seconden wat hem de 5de plaats opleverde.

 

Het was de Braziliaan Thiago Ribas da Costa die deze finalerubriek op zijn naam wist te schrijven. Da  Costa, die ook gisteren al in de prijzen stond, stuurde zijn BWP-gefokte Mano Negra van de Bucxtale (Mylord Carthago – F: De Bucxtale) naar een finishtijd van 36.87 seconden en wist zo de concurrentie voor te blijven. De andere podiumplaatsen gingen naar onze Noorderburen met op de 2de plaats Henk Frederiks en de KWPN-gefokte Harm-B (Eldorado Van De Zeshoek TN). Zij klokten af in 37.27 seconden en hadden zo ruim een halve seconde voorsprong op Gerrit Veenstra. Die vervolledigde met de Zangersheide-gefokte Hamer Van T&L Z (Houston – F: NV T&L) het podium na een chronotijd van 37.65 seconden. De laatste die het nog sneller wist te doen dan Bruynseels was de Ier Shane Breen. Die kwam met de Holstein-gefokte Be Con Champo (Chin Champ – F: Dirk Eggers) over de meet in 37.93 seconden en werd zo dus 4de.

 

Voor Jeroen Appelen was er nog 6de plaats met Marieke van de Zandhoeve (Elvis Ter Putte – F: Freddy Heirbaut), voor Axel Vandoorne een 11de plaats met Best Choice vd Wareslage Z (Best Man Z – F: Karen Keymeulen & Lieven Berckmoes), voor Constant van Paesschen een 12de plaats met Casilla van de Helle (Casall ASK – F: Dr. Konrad Bartjen), voor Jeroen De Winter een 13de plaats met Mystic Van ’t Hoogeinde (Echo Van ’t Spieveld – F: Rony Thys) en voor Christophe Vanderhasselt een 16de plaats met Gotha de la Brasserie (I’m Special de Muze – F: Jacques Pellaux).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions