Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/03/2019 12:27 - Jumping

CSI4* Vejer: Stéphanie Andries in de top 10

De slotdag van de Sunshine Tour in het Spaanse Vejer de la Frontera startte vanmorgen op de Milton Arena met een 1.40m rubriek voor de amazones! Onze landgenote Stéphanie Andries wist zich daarin met haar 9-jarige Kuanto (Vigo d'Arsouilles) bij het groepje van 15 barragisten te voegen. Het duo bleef in die barrage opnieuw foutloos en verzekerde zich van de 9de plaats na een finishtijd van 43.84 seconden.

 

De overwinning was voor de Britse Kayleigh Watts, die in het zadel zat van de 9-jarige Kilbarron Rue (Gelvin Clover). Zij snelden door de finish in 39.76 seconden en wisten zo de overige deelnemers het nakijken te geven.

 

Het zilver ging naar Canada en daarvoor zorgde Kara Chad met haar 10-jarige Viva (Now Or Never M). Zij hadden er 39.98 seconden voor nodig om haar omloop af te leggen en kwam zo net tekort om Watts van de troon te stoten. Tenslotte mocht ook de Amerikaanse Catherine Pasmore op het podium plaatsnemen. Zij stuurde haar 8-jarige Carmela Z (Candillo Z) naar de meet in 41.19 seconden en werd zo 3de.

 

De Britse Eleanor Hall Mcateer nam vervolgens de 4de plaats voor haar rekening. Zij kruiste de meet in 41.54 seconden en strandde zo net naast het podium. De Deense Benedikte Rie Truelsen sloot de top van het klassement af op 5de plaats. Zij zette met de 12-jarige Koua (Dandy du Plape) een tijd van 42.41 seconden op het scorebord.

 

TAGS   |   CATHERINE PASMORE   |   KARA CHAD   |   KAYLEIGH WATTS   |   STEPHANIE ANDRIES

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions