Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/03/2019 10:56 - Jumping

CSI2* Oliva: Blaton en Peeters scoren!

In het Spaanse Oliva Nova werd gisterenmiddag al de Silver GP over een hoogte van 1.40m gesprongen! 7 combinaties wisten daarin de 0 op het scorebord te houden in de basisomloop en zich zo te plaatsen voor de barrage. Onder die 7 ook onze landgenotes Evelyne Blaton en Leonie Peeters. Blaton kwam aan de start met de 15-jarige merrie Zolina (Solitair) en wist nog net het podium te halen na een finishtijd van 41.85 seconden. Peeters, die de laatste dagen al meermaals de prijzen wist te halen, stuurde haar 9-jarige Kashmiry (Galisgo) naar de meet in 42.07 seconden en strandde zo dan weer net naast het podium.

 

De winst was voor de Nederlander Remco Been! Die rekende voor deze GP op de 10-jarige Balou van het Molenhof Z (Berlin) en wist de concurrentie achter zich te houden na een eindtijd van 35.77 seconden. Ook de Amerikaan Michael Hughes wist het Belgische duo nog voor te blijven. Hughes, die de stalruiter van Enda Caroll, snelde met de 8-jarige Unex Garcon de Lui (Plot Blue) naar de meet in 37.35 seconden en nestelde zich zo op de 2de plaats. De 5de plaats tenslotte ging opnieuw naar Nederland en was voor Mareille van Geel-Schroder. Zij kwam met de 8-jarige Gigi-Carmen (Bacardi VDL) binnen in 43.07 seconden en was tevens de laatste foutloze barragiste.

 

Voor Thomas van Minnebruggen was er nog een 12de plaats met Koshin de Muze (Vigo D’Arsouilles).

 

TAGS   |   EVELYNE BLATON   |   LEONIE PEETERS   |   MICHAEL HUGHES   |   REMCO BEEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions