Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/03/2019 06:41 - Jumping

CSI2 Lier: C. Vanderhasselt snelt naar winst

De afsluitende 1.45m hoge Longines Rankingproef kende gisterenavond in het Liere Azelhof een integraal Belgisch podium! Aan kop van dat Belgische podium stond Christophe Vanderhasselet met zijn 11-jarige merrie Identity Vitseroel (Air Jordan Z). In een barrage waarvoor zich 22 combinaties wisten te plaatsen zette Vanderhasselt een tijd neer van 41.33 seconden en wist daarmee de overige deelnemers achter zich te houden.

 

Veel overschot had Vanderhasselt echter niet, want de concurrentie zat hem op de hielen. Zo was de 2de plaats voor Niels Bruynseels en zijn 9-jarige Kadaffi van Orti (Diamant de Semilly). Hij snelde door de meet in 41.48 seconden en kwam zo 15 honderdsten van een seconde tekort om Vanderhasselt van de troon te stoten. Constant Van Paesschen was dan weer goed voor de 3de plaats in het klassement. Hij was vergezeld van de 11-jarige Isidoor van de Helle (Canturo) en deed er 41.59 seconden over om zijn barrage tot een goed eind te brengen.

 

Plaats 4 ging naar Ierland met Cameron Hanley en de 11-jarige Centolina RB (Cento). Zij kwamen over de meet in 42.52 seconden en strandde zo dus net naast het podium. De Tsjech Martin Reznicek, die donderdag nog de openingsrubriek wist te winnen, sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij zette met de 9-jarige Chanya (Chacco Blue) een tijd neer van 43.16 seconden.

 

Terwijl broer Christophe won was er nog een 6de plaats voor Yves Vanderhasselt met Hetman of Colors (Calvaro Z), een 12de plaats voor Nick Vrins met Karisto v/d Mishagen (Nabab de Rêve), een 13de plaats voor Roy Van Beek met Chacco Me Biolley (Chacco Blue), een 14de plaats voor Gilles Thomas met Calleryama (Casall ASK), een 15de plaats voor Pieter Devos met Flash (Numero Uno), een 19de plaats voor Max Sebrechts met Cristel (Diamant de Semilly), een 21ste plaats voor Pieter Kenis met Kaira vd Middelstede (Chopin van het Moleneind) en een 22ste plaats voor Brecht Bille met Q Cortina Z (Quidam de Rêvel).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions