Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/03/2019 06:25 - Jumping

CSI5* Parijs: Guery opnieuw in de prijzen!

Na zijn 4de plaats van vrijdagavond heeft onze landgenoot Jérôme Guery ook gisteren de prijzen gehaald in de hoofdrubriek van Saut Hermès in Parijs! Guery kwam in deze 1.60m rubriek over twee rondes aan de start met zijn 12-jarige ruin Celvin (Raphael). Na een foutloze eerste ronde kregen ze in tweede ronde echter een foutje en strandden ze op de 6de plaats na een finishtijd van 44.02 seconden.

 

Het was Olivier Perreau die opnieuw voor een Franse overwinning wist te zorgen! In het zadel van de 10-jarige Venizia d’Aiguilly (Diamant de Semilly) wist hij het over de twee omlopen foutloos te houden en zette hij in de tweede ronde een tijd van 42.72 seconden op het scorebord. Net als vrijdag was de 2de plaats voor de Ierse ruiter Mark McAuley met zijn 15-jarige ruin MIebello (Flyinge Quite Easy). Hij kruiste de meet in 46.09 seconden en greep zo dus opnieuw naast de overwinning. Zijn landgenoot Denis Lynch volgde hem op de 3de plaats. Hij hield met de 9-jarige Gun Powder (Econoom van het Lindehof) wel twee keer alle balken in de lepels, maar liep ook twee keer tegen een strafpuntje voor tijd aan.

 

De snelste rit kwam echter van de Colombiaan Carlos Enrisque Lopez Lizarazo met zijn 14-jarige Admara 2 (Padinus). Een foutje in die tweede ronde zorgde er echter voor dat hij vrede moest nemen met de 4de plaats in het klassement. De Duitser Christian Ahlmann vervolledigde de top van het klassement op de 5de plaats. Ook hij kreeg met zijn 15-jarige hengst Epleaser Van ’t Heike (For Pleasure) een fout in de tweede ronde, en dit in 42.75 seconden.

 

TAGS   |   DENIS LYNCH   |   JEROME GUERY   |   MARK MCAULEY   |   OLIVIER PERREAU

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions