Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/03/2019 06:09 - Jumping

CSIYH1 Lier: Anthonissen wint opnieuw!

Onze landgenoot Bart Anthonissen startte gisteren de dag op de Springtour van het Azelhof al met winst in de 1.30m ochtendrubriek. Net na de middag ging Anthonissen gewoon om dat elan verder en schreef hij ook de rubriek voor de 7-jarige paarden op zijn naam. Vergezeld van zijn SBS-gefokte merrie Greet de Vinck (Ugano Sitte – F: Jan Van Hove) wist hij een tijd van 56.65 seconden op het scorebord te zetten en stond daarmee dus helemaal bovenaan het klassement.

 

De 2de plaats was voor de in Nederland gevestigde Braziliaan Thiago Ribas da Costa. Die klokte af in 57.56 seconden en kon daarvoor rekenen op de BWP-gefokte Mano Negra van de Bucxtale (Mylord Carthago – F: De Bucxtale). Net als vrijdag was ook amazone Melanie Gelin opnieuw op het podium terug te vinden. Zij stuurde haar Zangersheide-gefokte Alana Hero Z (Aganix du Seigneur Z – F: Gerry Marron & Luc Henry) naar de meet in 57.88 seconden en legde zo beslag op de 4de plaats.

 

Vervolgens kregen we nog 2 Britse combinaties met op de 4de plaats Charlotte Ash en de Holstein-gefokte Calini (Calido I – F: Dirk Frölich). Zij kruisten de meet in 58.16 seconden en wisten daarmee net hun landgenoot Adrian Whiteway voor te blijven. Die kwam met de Iers-gefokte Cooley Network (Boswell Mr Heartbreaker – F: Alan Costello) binnen in 58.24 seconden en sloot daarmee de top 5 van het klassement af.

 

Verder was er nog een 7de plaats voor Christophe Vanderhasselt met Agelika Hero Z (Aganix du Seigneur Z – F: Luc Henry), een 10de plaats voor Jeroen De Winter met zijn Wereldkampioen 6-jarige paarden Mystic van ’t Hoogeinde (Echo Van ’t Spieveld) en een 17de plaats voor Benny Naessens met Chagalle Z (Ceagal vd Vijverhoeve Z).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions