Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/03/2019 23:08 - Jumping

CSI2* Oliva: Ochtendwinst voor de Grande!

Op de Mediterranean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva Nova was er vanmorgen nog maar eens een overwinning voor onze landgenoot Jean-Christophe de Grande! In de Gold 1.30m rubriek was hij de beste met zijn 12-jarige Hecatlon Vh Weidse Hof (Catwalk van de Helle). De Grande snelde in deze speedclass naar de meet in 62.55 seconden en had zo exact 2 volle seconden voorsprong op zijn dichtste achtervolger!

 

Al moeten we in dit geval zeggen achtervolgster, want het was de Britse Alexandra Thornton die de Grande het dichtst kon bedreigen. Zij deed dit met de 12-jarige Henna de Goedereede, die in het verleden nog gereden werd door Olivier Philippaerts. Jamal Rahimov was vervolgens goed voor de 3de plaats in het klassement. Hij stuurde zijn 14-jarige Mustax Catoki’s Cannon (Catoki) naar een finishtijd van 64.85 seconden en stond zo ook op het podium.

 

De andere plaatsen in de top 5 gingen naar Duitsland met op de 4de plaats Klaus Brinkmann. Die zadelde de 10-jarige ruin Coldplay (Chacco Blue) en finishte in 67.55 seconden. Luisa Bahrs legde dan weer beslag op de 5de plaat. Zij bracht haar 8-jarige Genova Wapiti MP (Berlin) aan de meet in 71.27 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions