Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/03/2019 22:53 - Jumping

CSI5* Parijs: Ook winst voor O. Philippaerts

Na de ochtendrubriek voor de CSIU25 competitie was het vanmiddag op Saut Hermès in Parijs opnieuw de beurt aan de ruiters en amazones van de CSI5* competitie om de ring te betreden! In een 1.50m rubriek rechtstreeks tegen de klok was het onze landgenoot Olivier Philippaerts die het goede voorbeeld van zijn jongere broer volgde en naar de overwinning snelde! Samen met zijn 10-jarige merrie Cataleya 3 (Cachas) wist hij de klok te stoppen op 61.37 seconden en zo de concurrentie nipt achter zich te houden.

 

Het zilver was voor de Italiaan Alberto Zorzi, die rijdt voor de stal van Jan Tops. Hij was vergezeld van de 11-jarige Danique (Zento) en kwam na een finishtijd van 61.76 seconden net tekort om de oudste Philippaerts van de troon te stoten. Kevin Staut hield vervolgens de 3de plaats in eigen land. In het zadel van de 11-jarige Edesa’s Cannary (Caretino) kruiste hij de meet in 62.22 seconden en mocht zo ook mee op het podium plaatsnemen.

 

De Britse Louise Saywell nam vervolgens de 4de plaats voor haar rekening. Zij rekende op de eveneens 11-jarige Golden Wave OL (Nartago) en wist de chrono te stoppen op 64.92 seconden. Op de 5de plaats was er opnieuw Belgisch succes dankzij Celine Schoonbroodt-de Azevedo en haar ook al 11-jarige Cheppetta, waarmee ze in december schitterde tijdens de Wereldbeker van Mechelen. Zij finishten in 66.32 seconden en sloten daarmee de top 5 van het klassement af.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions