Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/03/2019 22:37 - Jumping

CSIYH1 Lier: Vermeulen 5de in de finale 6j!

De finale van de 6-jarige paarden kende vanmiddag op Springtour van Lier 10 combinaties die de barrage wisten te halen na een foutloze basisomloop. Een van hen was amazone Stephanie Vermeulen met haar BWP-gefokte Nashville Van ’t Meulenhof (Elvis Ter Putte – F: Mariette Van Lombergen). Vermeulen wist het in die barrage opnieuw foutloos te houden en werd na een chronotijd van 39.28 seconden knap 5de.

 

De wist was voor de Britse amazone Oliva Gent, die de SIES-gefokte Kindon (Don VHP Z) onder het zadel had. Gent, die ook donderdag al de prijzen wist te halen, stopte de klok op 33.55 seconden en wist zo de concurrentie te verschalken. Na zijn 3de plaats van gisteren was er vandaag een 2de plaats voor de Chinees You Zhang met de BWP-gefokte Noortje vd Windheuvel (Farfelu de Muze – F: Charles Budo). Zij deden er vandaag in de barrage 34.22 seconden over om de eindmeet te bereiken.

 

De 3de plaats was voor de Ierse ruiter Eddie Moloney. Samen met zijn Iers-gefokte Flexamarenca (Flexible – F: Gerard Campbell) kwam hij binnen in 35.46 seconden en verzekerde zich zo van een plaatsje van het podium. De laatste die het nog sneller wist te doen dan Vermeulen was de in Nederland gevestigde Zweedse amazone Annika Axelsson. Die stuurde haar Zangersheide-gefokte Bellona Olympic Z (Bonaparte Z) naar de meet in 36.03 seconden.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Jan Van Dyck met Caramella Van ’t Vossenhof Z (Chellano Alpha Z – F: P. & A. Verwaest-Lambrecht), een 7de plaats voor Femke De Graaf met N-Joy Van ’t Hellewater (Elvis Ter Putte – F: De Maeyer – Roelants), een 9de plaats voor Elisa Strubbe met New Blue (Mr. Blue – F: Nico De Wilde), een 10de plaats voor Laura Alix met It's Me Drum vh Juxschot Z (Indoctro-K Van 't Kattenheye - F: J. & C. & E. Vermeulen) en een 12de plaats voor Jeroen Appelen met Cajou Van Het Hobos Z (Clinton – F: Frank Goossens).

 

TAGS   |   EDDIE MOLONEY   |   OLIVIA GENT   |   STEPHANIE VERMEULEN   |   YOU ZHANG

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions