Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/03/2019 22:19 - Jumping

CSI3* Vilam.: Goffinet blijft in bloedvorm!

Het einde van de Atlantic Tour in het Portugese Vilamoura komt stilaan in zicht... Hoog tijd dus voor Thierry Goffinet om nog maar eens een overwinning aan zijn palmares toe te voegen! In de 1.30m rubriek van de CSI3* competitie was hij vanmorgen de beste met zijn 15-jarige Quipper de La Roche (Flipper d’Elle). In een tabel A in 2 fasen kwam de snelle Goffinet binnen in 27.70 seconden en wist zo de overige deelnemers achter zich te houden.

 

De Zwitser Oliver Bujard wist met de 9-jarige Fumonia  R 10 (Arthos R) Goffinet het dichtst te bedreigen, maar ook hij moest na een chronotijd van 28.04 seconden het onderspit delven. De andere plaatsen in de top 5 bleven allemaal in eigen land met op de 3de plaats Eduardo Moniz Da Maia en de 12-jarige Tilbury du Chenoi (Nestea de Courcel). Zij haalden de eindmeet in 30.75 seconden en verzekerden zich zo nog net van een podiumplaats. Duarte Seabra slaagde daar dan weer net niet in... Hij klokte met de 8-jarige Gaja Da Quinta Do Mouro af in 31.20 seconden en moest zo vrede nemen met de 4de plaats. Artur De Assis Grade Santos Gaiolas was de 3de Portugees in het rijtje. Hij snelde met de 10-jarige Casalco (Casall) naar een finishtijd  31.64 seconden.

 

1.35m rubriek

 

Ook in de daaropvolgende 1.35m rubriek was Goffinet een van de podiumlaureaten. Vergezeld van de 11-jarige Ultimate Dream Z (U Chin Van Schuttershof) kwam hij binnen in 54.46 seconden wat hem de 2de plaats opleverde.

 

Het was de Brit Douglas Duffin die hem van een nieuwe overwinning wist te houden. Hij zette met de 9-jarige Fan (Clinton) de klok stil op 54.28 seconden en mocht zo bovenaan het podium plaatsnemen. De 3de plaats was voor de Duitser Marc Bettinger. Die zat in het zadel van de 7-jarige Helios en finishte in 54.60 seconden.

 

Plaats 4 bleef hier in eigen land dankzij Joao Charlesworth en de 17-jarige Hartleymanor Venus (Maximilian Voltucky). Zij deden er 57.98 seconden over om de finish te bereiken en haalden zo dus net het podium niet. Bettinger nam naast de 3de plaats ook nog de 5de plaats voor zijn rekening. Ditmaal snelde hij met 11-jarige Chadeur (Chacco Blue) naar de meet in 58.54 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions