Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/03/2019 21:54 - Jumping

CSIU25 Parijs: Winst voor T. Philippaerts!

Op de Jumping van Saut Hermès in de Franse hoofdstad Parijs staan er dit weekend naast de traditionele CSI5* rubrieken ook enkele CSIU25 rubrieken op het programma. In de 1.45m rubriek was het vanmorgen de jonge Thibault Philippaerts die de eindlaureaat werd met zijn 10-jarige merrie Jaimi Van Dorperheide (Winningmood Van De Arenberg). In een barrage waarvoor zich 10 combinaties wisten te plaatsen kwam het duo als allerlaatste in de ring. Ze snelden naar een finishtijd van 36.39 seconden en zorgden zo voor een eerste Belgische overwinning onder de glazen koepel.

 

De Britse Georgia Tame moest zo tevreden zijn met de 2de plaats in het klassement. Zij leek met haar 15-jarige Cash Up na een chronotijd van 36.88 seconden op weg naar de overwinning, maar greep dus in extremis net naast de overwinning. De Ierse Sofie Slattery was de laatste die het podium wist te halen. Zij klokte met haar 14-jarige Valentine du Bois Pinchet (Arpad des Six Censes) af in 39.63 seconden en hield zo op haar beurt dan weer landgenote Anna Carway van het podium. Die stuurde haar 14-jarige Ajaccio (Caretino) naar de meet in 39.72 seconden en werd zo dus 4de. De Zwitserse Léa de Coulon vervolledigde de top 5 met haar 10-jarige Jordan Van ’t Nachtegalehof (Kashmir Van Schuttershof). Zij zette een tijd van 40.50 seconden op het scorebord.

 

TAGS   |   GEORGIA TAME   |   SOFIE SLATTERY   |   THIBAULT PHILIPPAERTS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions