Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/03/2019 13:38 - Jumping

CSI2* Lier: Patrik Spits wint opnieuw!

Patrik Spits is opnieuw aan een goed concours bezig in het Lierse Azelhof! Nadat hij gisteren met de 10-jarige Javanna Van De Torredreef (Wandor Van De Mispelaere) de dag al startte met winst in de 1.35m hoge ochtendrubriek deed hij dat vanmorgen gewoon nog een keertje over! In een tabel A rechtstreeks op tijd wist hij een tijd van 58.76 seconden op het scorebord te zetten en wist zo als enige de chrono onder de 60 seconden te houden.

 

Ook de 2de plaats bleef opnieuw in eigen land en daarvoor zorgde dan weer Bart Clarys. Vergezeld van de 9-jarige Katinka V.h. Blondveld (Contact Van De Heffinck) kwam hij over de meet in 61.70 seconden en bevestigde zo zijn goede vorm van de laatste dagen. De Ierse topruiter Shane Breen vergezelde het Belgische duo op de 3de plaats. Hij stuurde zijn 11-jarig Cs Vendi Cruz (Ars Vivendi) naar de meet in 61.77 seconden en stond zo dus mee op het podium.

 

De Deense Maria Barnewitz-Schou haalde het podium dan weer net niet... Zij klokte met de 12-jarige Seanna 2 (Stolzenberg) af in 62.54 seconden en moest zo tevreden zijn met de 4de plaats. Onze landgenoot Axel Vandoorne tenslotte vervolledigde de top van het klassement op de 5de plaats. Hij haalde met de 10-jarige Jacarta (Larino) de eindmeet in 62.81 seconden.

 

Verder was er nog een 8ste plaats voor Gill Cools met Valentino D Auge (Cuarana Champeix), een 9de plaats voor Yves Vanderhasselt met Keops Vd Begijnakker (Indoctro), een 11de plaats voor Christophe Vanderhasselt met Oceans Skills (Odermus) en een 19de plaats voor Astrid De Pauw met Katinka De Laubry (Ogano Sitte).

 

 

TAGS   |   AXEL VANDOORNE   |   BART CLARYS   |   PATRIK SPITS   |   SHANE BREEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions