Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/03/2019 13:18 - Jumping

CSI2* Lier: Mathias Hazebroek in de top 5!

In het Azelhof in Lier stond gisteren na de rubrieken voor de jonge paarden nog een 1.30m rubriek voor de CSI2* competitie op het programma. De beste Belgische prestatie kwam daarin van thuisruiter Mathias Hazebroek met zijn 12-jarige Hanibal (Darco). Hij klokte in deze speedclass af in 58.76 seconden en nam zo de 5de plaats in het klassement voor zijn rekening.

 

Het waren de Britten die deze rubriek wisten te domineren met op kop Adrian Whiteway. Die stuurde de 12-jarige Lux De Lux (Lux Z) naar de meet in 54.75 seconden en wist zo de concurrentie achter zich te houden. Gillian Anderson was dan weer goed voor de 2de plaats. Hij kwam over de meet in 57.61 seconden en kon daarvoor rekenen op de 9-jarige Jj’s Prince Chaccomo (Chaccomo).

 

De 3de combinatie die zich een podiumplaats wist te veroveren was de Duitse Johanna Beckmann met haar 10-jarige Estaval (Zavall VDL). Zij hadden er 58.06 seconden voor nodig om de omloop tot een goed einde te brengen. De laatste die het nog sneller wist te doen dan Hazebroek was de Noorse Marlene Mia Jensen. Die zadelde de 11-jarige Anemone Vs en wist de klok te stoppen op 58.15 seconden.

 

Verder was er nog een 11de plaats voor Roy Van Beek met Querly II R Z (Quannan R), een 13de plaats voor Elisa Strubbe met Lando Van De Oude Molenhoeve (Numero Uno), een 15de plaats voor Amber Bogaert met Bambou Ideal Home (Shindler De Muze), een 16de plaats voor Charlotte Van Duppen met Kira – K.a (Nabab de Rêve) en een 17de plaats voor Sofie Hazebroek met Damosa Van De Koelaar (Sheyenne De Baughy).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions