Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/03/2019 07:56 - Jumping

CSI5* Parijs: Guery 4de in de hoofdrubriek!

Onze landgenoot Jérôme Guery heeft zich gisterenavond in de prijzen gereden in de 1.50m hoofdrubriek van Saut Hermès in de Franse hoofdstad Parijs! In het zadel van zijn 13-jarige hengst Garfield de Tijji des Templiers (Quasimodo Z) toverde hij in deze speedclass een chronotijd van 63.76 seconden op het scorebord wat hem een 4de plaats opleverde.

 

Net als in de openingsrubriek op de middag kregen we een Franse overwinning. Ditmaal was het Julien Epaillard, die enkele weken geleden nog bijzonder sterk presteerde op de Longines Global Champions Tour van Doha, die de overwinning wist op te eisen. Samen met zijn 11-jarige Usual Suspect d’Auge (Jarnac) kwam hij over de meet in 58.16 seconden en wist zo als enige de chrono onder de 60 seconden te houden.

 

Het zilver ging naar de Ierse ruiter Mark McAuley, die de 15-jarige ruin MIebello (Flyinge Quite Easy) onder het zadel had. Hij wist de klok te stoppen op 61.85 seconden en was zo Epaillard’s dichtste belager. Roger Yves Bost hield de 3de plaats opnieuw in eigen land. Hij finishte in 62.33 seconden en kon daarvoor dan weer rekenen op de 10-jarige Vino d’Espinet (Eland de la Cour HN). Olivier Perreau tenslotte sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij stuurde zijn eveneens 10-jarige Dolce Deceuninck (Toulon) naar de meet in 64.22 seconden.

 

TAGS   |   JEROME GUERY   |   MARK MCAULEY   |   PATRICE DELAVEAU   |   ROGER YVES BOST

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions