Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/03/2019 07:13 - Jumping

CSI2* Lier: Bart Clarys grijpt naast winst

Op de Springtour van Lier stond de 1.40m hoofdrubriek van de dag reeds gisterennamiddag op het programma. Bart Clarys zette daarin opnieuw een sterke prestatie neer met zijn 15-jarige El Cid (Caesar Van De Helle). Clarys, die een tijdje buiten strijd was met een rugblessure, kwam in deze speedclass over de meet in 56.02 seconden en kwam zo net geen halve seconde tekort voor de overwinning.

 

Die moest hij laten aan de Saudi Khaled Abdulrahman Almobty, die de 13-jarige Desert Storm II (Clinton) onder het zadel had. Hij wisten de klok te stoppen op 55.53 seconden en zo de concurrentie voor te blijven. Net na Clarys kwam dan de Tsjech Martin Reznicek, die donderdag nog de eerste 1.40m rubriek wist te winnen. Hij stuurde zijn 11-jarige Coolman 68 (Contendro I) naar de meet in 56.44 seconden en stond zo dus opnieuw op het podium.

 

Wilm Vermeir hield vervolgens plaats 4 opnieuw in eigen land. Samen met zijn 10-jarige Joyride S (Toulon) wist hij een chronotijd van 56.94 seconden op het scorebord te zetten. De Nederlandse Sanne Thijssen, donderdag ook al een van de prijswinnaars, vervolledigde de top van het klassement op de 5de plaats. Hij finishte met haar 13-jarige Bacardi (Numero Uno) in 56.99 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 9de plaats voor Laure Smans met Beauty Black (Kashmir Van Schuttershof), een 10de plaats voor Brecht Bille met Luciano Van Het Geinsteinde (Quinn Van De Heffinck), een 12de plaats voor Lena Leonard met Gloria Vh Kluizebos (Contact Van De Heffinck), een 14de plaats voor Yves Vanderhasselt met Kiki Vitseroel (Acardi Du Houssoit Z), een 15de plaats voor Catherine Van Roosbroeck met Ascatano Z (Asca Z), een 19de plaats voor Vincent Lambrecht met As Good As Gold (Collado), een 20ste plaats voor Claire Putters met Fa Belle Van Sombeke (Querlybet Hero), een 21ste plaats voor Pieter Devos met Comme – Laude W (Comme Il Faut), een 24ste plaats voor Thomas De Wit met Tools Dw Z (Toulon) en een 28ste plaats voor opnieuw Pieter Devos, ditmaal met Flash (Numero Uno).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions