Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/03/2019 19:48 - Jumping

CSIYH1 Lier: De Graaf wint overtuigend!

Op de Flandria Rent Arena van Lier stond het voormiddagprogramma vandaag in het teken van de jonge paarden. Na de ochtendrubriek voor de 5-jarige paarden, die gewoon een clear round sprongen, was het opnieuw de beurt aan de 6-jarige paarden om de ring te betreden. Na haar 3de plaats van gisteren was er daarin vandaag een overwinning voor amazone Femke De Graaf en haar BWP-gefokte N-joy Van ’t Helleater (Elvis Ter Putte – F: De Maeyer - Roelants). De Graaf, die ook vorige week al goede resultaten wist te behalen, snelde in deze speedclass naar een finishtijd van 55.93 seconden en wist zo overtuigend de concurrentie achter zich te houden.

 

Op de 2de plaats kregen we met de Ier Ciaran Dreeling nog iemand die gisteren al de prijzen wist te halen. Hij stuurde vandaag zijn BWP-gefokte Nestor VDR (Houston – F: Guy Verberckmoes) naar een finishtijd van 59.06 seconden en kwam zo toch al ruim achter onze landgenote. Het brons ging naar de Chinees You Zhang, die de BWP-gefokte Noortje vd Windheuvel (Farfelu de Muze – F: Charles Budo) onder het zadel. Zij kwamen binnen in 59.73 seconden en stonden zo mee op het podium.

 

Net buiten het podium zagen we de Deense amazone Maria Barnewitz Schou en haar Deense Warmbloed Stakko (Stakkato – F: Lilian & Carl Erik Jensen). Zij kruisten de meet in 59.78 seconden en moesten zo genoegen nemen met de 4de plaats. De Brit Alex David Gill sloot de top 5 van het klassement af op de 5de plaats. Hij bracht zijn KWPN-gefokte Ivivo (Harley VDL – F: A.J.A. van der Hoff) aan de meet in 60.40 seconden.

 

Verder was er nog een 9de plaats voor Stephanie Vermeulen met Nashville Van ’t Meulenhof (Elvis Ter Putte – F: Mariette Van Lombergen), een 10de plaats voor Elisa Strubbe met New Blue (Mr. Blue – F: Nico De Wilde) en een 11de plaats voor Laura Alix met It’s Me Drum vh Juxschot Z (Indoktro-K Van ’t Kattenheye – F: J. & C. & E. Vermeulen).

 

TAGS   |   FEMKE DE GRAAF

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions