Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/03/2019 15:48 - Jumping

CSI2* Oliva: Ook winst voor D’Andrimont!

Op de Mediterranean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva Nova was het vanmorgen niet enkel Leonie Peeters die voor een Belgische overwinning wist te zorgen! In de Silver 1.25m rubriek die op de Oliva Nova Arena werd gesprongen was het Stephanie D’Andrimont die met de overwinning ging lopen. Vergezeld van haar 14-jarige ruin D Day de Lison Z (Darco) wist D’Andrimont in deze Tabel C de klok te stoppen op 60.69 seconden en zo de concurrentie voor te blijven.

 

De Deense amazone Nadia Siesbye Suhr legde in deze rubriek beslag op de 2de plaats. Zij stuurde haar 8-jarige Despina N (Cassito) naar de finish in 62.98 seconden. De 3de plaats in dit ochtendnummer ging naar de Oostenrijker benjamin Saurugg. Die rekende op de 10-jarige Namibia 16 (Numero Uno) en verzekerde zich van een podiumplaats na een chronotijd van 64.47 seconden.

 

De Israëliër Kai Zeevi strandde vervolgens net naast een podiumplaats. Hij finishte met de 13-jarige Gitta van de Wezelsheihoeve (Heartbreaker) in 66.91 seconden en strandde zo dus op 4de plaats. De Brit Tony French vervolledigde de top van het klassement op de 5de plaats. Hij bracht zijn 13-jarige Boda R.E. (Chin Chin) aan de meet in 67.03 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions