Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/03/2019 15:08 - Jumping

CSI5* Parijs: Delaveau wint openingsrubriek!

De top van de wereld verzameld deze week in de Franse hoofdstad Parijs voor de Jumping van Saut Hermès. De 1.45m openingsrubriek werd vanmiddag volledig gedomineerd door de Franse ruiters met op kop Patrice Delaveau. Die zadelde voor dit openingsnummer de 10-jarige Vestale de Mazure HDC (Landor S) en wist 4 landgenoten voor te blijven na een finishtijd van 30.89 seconden in de 2de fase.

 

Het zilver was voor Simon Delestre, die dan weer in het zadel zat van zijn 14-jarige Chesall Zimequest (Casall). Hij deed er 32.30 seconden over om zijn 2de fase af te leggen en strandde zo op de eerste ereplaats. Ook mee op het podium stond Guillaume Foutrier. Samen met de 12-jarige Tchin de la Tour (Chin Chin) kwam hij binnen in 33.17 seconden.

 

Net buiten het podium zagen we Edward Levy met de 13-jarige Sirius Black (Calisco du Pitray). Zij wisten de klok te stoppen op 34.58 seconden en bezetten zo de 4de plaats. Na een finishtijd van 38.38 seconden tenslotte sloot Philippe Rozier de Franse top 5 af met zijn 9-jarige hengst Prestige Kalone (Potter du Manaou).

 

Gregory Wahtelet zorgde op de 16de plaats voor de beste Belgische prestatie. Hij hield met zijn 11-jarige MJT Nevados S (Calvados Z) wel alle balken in de lepels, maar verliet de ring met 3 strafpunten voor tijd.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions